Hashtag

Semenjak dua menjak ni,
Orang mcm ketagih dengan simbol # .
Orang kebanyakan panggil hash , org music panggil sharp, kalau mamat instagram panggil hashtag. Ok. What funny is, bila kita susun semua hashtag tu boleh menjadi satu karangan lengkap. Contoh kelakar :

1) gamba pegang duit . Pada caption nya #millionaire #money #rich #dreamcometrue #akukayanakmampus #ihaveafuckingbagofmoney #herbalife. #malaysian #handsome #businessman #kimak


Atau pun

2) gamba sunset . Caption : #nofilter #photooftheday #sunset #malibu #boobs #nature #sky #bercutidenganbf #kekayaan #retard #abahhang

But then again,
Xsalah pun. Ikut suka kau lah.
Tapi kelakar.

Umpama perempuan gemuk pakai tight or legging. Tak salah pun . Tapi kelakar.

Kalau susun hashtag tu panjang lagi dari kemaluan empunya photo.

Lagi satu,
Sibuk sekarang semua dengan status "bagusnya lepas minum air ni tak perlu pon diet dan bersenam untuk kurus, nk tau rahsia saya ?"

Oh man. Give me a break.

9 comments:

syamsul fitri said...

Kah kah kah.

AR said...

#OhKareem #WhySoFunny

akubukankamu said...

kalaulah ada butang like dan share
sudah ku like dan share post ini

KonspiMaker said...

haha entri ni made my day #kelakargila #akurasa #naktampar #jugak #kadang2

naziyatul fatihah said...

#nak #add #instagram #anda #nak #gelak #guligguling

hahaha.... ok. tak kelakar =p

#hofizachoson said...

eh ada lagi, yang buat hashtag nama sendiri, lol :P

Mischka said...

#haha #lawak #thumbsup

des said...

#thisissotrue rasa nak lempang sapa2 buat banyak #

CikFifie said...

Hahahaha. Baca entri kau dengan baca semua komen atas aku memang terbaik. Made my day. Hahaha