ajal

semalam,
ada seorang kenalan yang baru kehilangan suami tercinta.
tak silap tak sampai setahun lagi perkahwinan mereka.

dengar cerita dari kawan-kawan, suaminya cuba menyelamatkan orang lemas,
tapi dia terkorban. Ya Allah tuhan je yang tahu perasaan dia.

di wall facebook dia, masih ada lagi komen dari suami nya 11 jam lalu.

"harini saya pakai bekong elak dr buncit dan makan, than to my lovely wife"

we never know, when it will come,
when he will come and knock on our doors.

tak perlu penyakit, tak perlu tua,
ajal dan maut itu rahsia,

Alfatihah untuk suami Beizura Syam, Mohd Syafiq ...


3 comments:

gadis said...

Innalillah.. takziah utk Bei..

*ko pun kenal Bei? what a small world..*

haf said...

Ramai kawan bei ni rupanya.. She's a nice person. Harap2 dia tabah lah.

ghost writer said...

aku tak kenal

tp aku sedekah al-fatihah.