Please

I am breaking down.
I cant do this.
This mixture of feelings.
I cant hold it any longer.

At the same time when you're mad at someone,
And you miss her, you disappointed but you love her,

I just want small changes,
Small.
Honesty, and respect.
Just small changes.

Why must things get so messed up sampai macam ni.

Ya Allah.
Kenapa susah sangat sampai macam ni.
:(

16 comments:

AL said...

things that seem so hard maybe isn't meant to be ours.

Anonymous said...

kawe nok share sikit nga demo bey,

ore puey ni kalu dio ikhlas saye ko demo;
1)lambat cepat..dio akan uboh prangai jd comey sebab demo
2)keras palo staro mano pun dio akn tunduk sbb hormat demo.

kalu napok kerah pedal sgt,jetik telinga dio. hehe

peace!
Abe Pi

Anonymous said...

bey, kawe nok share sikit nga demo,

ore puey kalu dio betul2 ikhlas saye demo;
1)lambat/cepat..dio akan ubah perangai jadi makin comey sbb demo
2)kerah palo staro mano pun dio last2 akan tunduk jgk ko demo kalu gapo demo tegur tu betul.

tapi gak,kalu napok kerah pedal sangat, demo jetik telingo dio,hehe.

peace!
Abe Pi

Anonymous said...

Karem , please . Bukak mata luas-luas

QK said...

Aku tengah buat macam ni kat boyfriend aku.

Aku harap dia boleh sabar lagi, sebab aku betul-betul sayang dia.

Anonymous said...

Be strong you both.

Anonymous said...

fucking leave her man.

Anonymous said...

To whom i concern,

Ikut gerak hati bro!
Jangan sampai pisang berbuah banyak kali, if until last chance pon dia still buat benda yang besar salahnya pada kau as a man, tak patut nak tunggu lagi utk move on. Amirah, kareem sayang sbb tu dia bg chance by chance utk berubah. Perempuan ni ego dia kadang kadang mengatasi segalanya. All the best for both of you. If boleh lg selamatkan, try to save your relationship. InsyaAllah. Tuhan tu ada dan adil utk korg.

Amin...!

AnakAsraf said...

Dear you who wrote "fucking leave her man"

Thankyou for constantly telling him to fucking leave me. But you fucking know nothing so mind your own business.

Anonymous said...

Fucking stupid childish girlfriend you are. If you keep blaming on what the anon said, it would not be over! Just move on to another side and find another guy that you can treat him well. Ok..!

AnakAsraf said...

As you wish.

Anonymous said...

Untuk lidah and his gf, just ignore all the outsiders, you guy know each other much better, all the issues you have been dealing with. untuk gf lidah, abaikan immature comments, yes, diorg tak tahu apa2, so butakan mata, pekakkan telinga. they know nothing. Be rasional and seek for His guidance, inshaAllah.

Anonymous said...

to fucking Anonymous who said 'fucking love her man' : kalau ye pon x sabar nk tunggu kareem, bawak2 bersabar la....btw TAK DAPAT, KECOH! boooooooooooooooo...DAH BATAK SANGAT AGAKNYA!

Anonymous said...

to fucking Anonymous who said 'fucking LEAVE her man' : kalau ye pon x sabar nk tunggu kareem, bawak2 bersabar la....btw TAK DAPAT, KECOH! boooooooooooooooo...DAH BATAK SANGAT AGAKNYA!

syaza said...

susah nak cri lelaki yang betul2 sayangkn a girl even how hurtful it is, i respect you dude, your happiness is just around the corner, insyAllah :)

gadis said...

i just nk share ngn korg something.. yg salah ttp salah.. xperlu dibuktikan sbb dh terang n nyata.. masa yg akan tentukan segalanya.. i dun know u both but i know tht u guys are well educated person.. yg boleh bezakan mana yg btol mana yg salah..

diam tu tak semestinya mengalah.. kdg2 diam itu lebih baik utk beri kita masa berfikir n memperbaiki diri sendiri.. whatever it is.. aku doakan yg terbaik utk korg.. :):)