sentap bak hang

ha sentap jgn tak sentap.
sentap bila mamat nigger tweet rakyat malaysia 50% tak reti berbahasa english tapi boleh sing along. lepas tu sentap sangat sehingga maki-maki ni negro ni dengan bahasa inggeris tahap longkang yang basic grammar pun salah. malu sungguh. walaupun nelly pesan, bangga lah dengan adat dan bahasa bangsa, bukan bahasa kepunyaan negara lain. tapi you still dont get it . marah lagi dengan english lintang pukang. kelakar bak hang. nampak bodoh sangat. diam-diam dah.


sentap lagi harini bila dalam surat khabar kosmo cakap, pengikut emo minum darah. come on lah wartawan. cum on my face. siapa lah nak menghisap darah yang tak sesedap sirap ais ni. banyak lagi orang meniaga air kat luar-luar stadium, kedai mamak bawah MCPA hall pun jual air siap maggie goreng.

diorang ni, tengok darah pun menangis. ni nak minum darah. dulu-dulu cerita pasal orang pergi gig black metal bawa kambing hitam. mana lah nak tambat kambing tu. orang jaga tiket pun tak bagi bawa kucing ataupun hamster, apatah lagi kambing. ular maybe lah lepas, sebab dulu fynn jamal selalu bawa anak ular sawa dia pergi gig lepas tu bagi can kat kawan-kawan suapkan tikus putih untuk ular dia makan tengahari.

4 comments:

Reena said...

love ur entry. (cewah nak try speaking gak)

tangantulistahi said...

Aiyo

Mimie Cikonett :) said...

Hahahaha *tangan didada mata keatas*

Tyra Vader said...

mana nak tambat . lmfao !