Cibai

Masalah aku x besar pon. Walaupun mcm rasa nak lempang orang malam ni.
Aku just harap kau tak tag aku kat gamba kau amik, gamba basikal, gamba kuih dgn gamba baju kurung.
Rasa macam ada orang direct selling memekak-mekak depan muka bila notification fb kat hp aku sering hang. Jangan buat aku marah sampai santau korang satu persatu.

3 comments:

AL said...

aku igt aku sorg je rs cmtu.

Noor Syazana bt Abd. Latiff said...

Hahahaha. Ya, memang annoying habis. setuju dengan ituuuuu.

Anonymous said...

aku sudah deactivate. babai fb, lapang otak aku