jose jalang

panjang .
harini lah panjang. i tak cerita pasal tony.
tu semua regular customer i dah tau macam mana tony kalau beraksi.

letih i harini. meeting sampai lewat malam. klcc tingkat 27 malam-malam macam ni memang seram. sunyi . kalau pn rohaya moan, memang dengar satu floor. i dah cuba dah haritu. mujur rashid, polis bantuan tu sibuk main angry bird. kalau tak nahas kami.


tapi harini meeting macam serius. takda "main-main".

namun, serious pun serious jugak, waktu meeting tadi, pn rohaya tak lepas peluang tegur-tegur tony i bawah meja. nonsense betul lah dia ni. kalau dia bukan bos i, lama dah i simbah asid kat kaki dia.

tapi i cuba fikir yang positif, i bagi apa dia nak, dia bagi apa i nak.
siapa pulak nak bayar ferrari hitam i tu kalau i x bagi dia nampak bintang setiap kali lepas kerja dalam bilik dia.

i letih dah, baru je sampai rumah 10 minit lepas.
gincu puan rohaya terlekat lagi kat tepi pusat i.
gatal betul orang tua tu.

ok lah. i nak mandi dulu.. melekit lekit satu badan.
ttyl

2 comments:

Anonymous said...

hari nilah panjang.i tak cerita pasal tony.
*apakah?*
wahahahahahaha.
gila!

Fiq Vertigo said...

ah kau perasan tak habis habis.


ke


kisah benar ni?