7th of eight

A very different years ahead.
Dah 25 dah this year..but still
Im just another person who is still learning to walk my own path.

A very different birthday this year would be.
Jam tangan you gave me last year was my most favorite.
Infact all your presents all these years.
Hehe awak je sorang yang bagi hadiah pun setiap tahun.
Tapi kadang2 , saya terlupa nak pakai.

This year, everything flow differently.
Tahun ni i gave myself an iphone as birthday present.
Hehe. Nampak agak pathetic.
Cuma tak balut dgn pembalut hadiah yang comel-comel
Beserta kad ucapan.

Have a joyful 7th august this year.
From me. :)

13 comments:

Zra said...

Hoh? besday awak ke?
Happy besday!!!!! :-)

Moga pjg umur murah rezeki dan bhgia selalu.... amin.

Anonymous said...

selamat ;)

nazrin zaidi said...

besday sama dengan aku.

selamat untuk anda!

Dammit said...

happy birthday dude. Smoga birthday tahun depan juga berbeza dengan tahun ni, of course in a good way :)

amy nasution said...

happy befday kareem

mardotti zaaba said...

happy birthday bro :)

wd.bandages said...

happy birthday

-pembaca yang kadang2 ada masa jenguk ke sini.


anyway, terus 'jalan'..ikut path yang mana pun tak pa :)

melon. said...

happy birthday.

nuRul saLoma said...

happy besday awak ;-)

makcikorange. said...

7th of August?
Bro, tarikh lahir kita sama,haha.

selamat hari lahir untuk kita, panjang umur, murah rezeki. oh ya, bahagia selalu:)

S.I.D said...

hey..hepi bufday~

Anonymous said...

weh ada orang jatuh cinta dgn kau

tapi bukan aku

:)


+pen hitam

lidah said...

Zra nazrin dammit Amy mz wd ns melon orange sid : thank you sayangs.

Anoni: laki ke prempuan?