lama dah tak rock and roll

kerja kerja kerja.
4 hari kerja, 4 hari lagi pun kerja.
nak buat macam mana. seronok apa macam ni takde cuti.
hahaha. lama dah tak tidur lena waktu shift malam. masalah kilang yang tak sudah-sudah.
akhirnya dah sampai ke kesudahan.

Ya Allah, terlajak tidur aku harini. ingat nak balik kuala lumpur seawal jam 12 tgahari. bangun-bangun dah jam 2. mungkin kat UK norway ada peluang untuk jam 12 lagi sekarang ni.

badan rasa letih seperti baru lepas mengutip mangga.
kehidupan workoholic ni dah macam mirip ayah dah aku rasa. haha.

aku sekarang ni berdoa agar ada bonus tahun ni.
nak belanja mak dapur baru yang berteknologi.
kalau takde, terpaksa la belanja kuali atau periuk belanga je.
...

penat weih.
dah la tak pergi majlis launching journal rock and roll jay.
kehidupan aku macam dah menyimpang jauh.
dah tak rock and roll macam dulu.

kehidupan gaya matang dan boring.
berbicara pasal kerja sahaja.

bangun bangunn.
rutin macam ni boleh jadi tua cepat.
cannot cannot..

3 comments:

Zra said...

Ohhh...tidak... mana mungkin lupakan rock and roll...
Plg penting...lupakan kerja... Yaa...lupa kan apa jua kerja... walau pon cume satu hari dlm seminggu mu.

Kerana itu ada nya 'tomakninah'... :D

LediaMazlinda said...

lupakan kerja buat sementara waktu :)
sgt2 heaven rasanya!

chentaholic said...

its lumrah bagi mereka bergelar pekerja, mkn gaji and tunggu bonus. hehe.