kenapa surat kabar kadang-kadang macam pelir

pelik sebenarnya bukan pelir.
tapi tak kisahlah . sama je.

pernah baca pasal kambing kat gig black metal?
lepas tu pernah baca tentang serbuk power untuk artis rancangan realiti?
dan latest, ajl dan free mason.

tak tahulah. knapa ada lagi manusia macam ni.
noh tu memang ketua puak iluminati. dia yang pesan karpet lantai supaya petak-petak hitam putih. dan bible yang sebenar ada tertanam di bawah stadium bukit jalil.

haha.
pelir lah

4 comments:

joabdullah said...

memang pom.isu dan wang diterbit utk kaut kepuasan!bengom

Knicher Sc. said...

cuba google 'mistis files' atau 'holy war efairy'. lagi banyak pelir rasanya. tapi kadang2 macam logik.

KhairulAqmal said...

ahaha.. kalau tak belack metal mana nak laris surat kabar kami. mungkin hujan jugak memang kumpulan black metal dan salu anjur gig metal. yalah. kami wartawan mana tau nak beza gengre muzik macam ni. ahahahaha.

joabdullah said...

cik khairul-
cube siasat dulu.sblom tulis kan ade prosedure.kalo dop mengcop je mn la nk btol.kalo blogger tu xdedahkan mn la wartawan media nk tahu.ppatot bg title wartawan tu kat blogger duk kat jordan tuh.
silap2 siti pom korunk ckp ade band metal bwh tanah!