amylea in wonderland (revisited)


saya rasa muka dia comel kali ni

17 comments:

renyrino said...

kalau amylea pakai wig kaler2 lg tambah comey kut.tp ini concept cun da.

J u l i a 。.゜✿ said...

hmmm amylea memang comel.
tapi kenapa teddy bears semua cam buruk2 je ?

J u l i a 。.゜✿ said...
This comment has been removed by the author.
J u l i a 。.゜✿ said...

wohhh ok ok dah baca reply comment kat previous entry. teddybears semua fans dia yang bagi rupanya =D

pandai dia appreciate her fans.

so ni nanti jadi cover album ? cantik cantikkk.. nah amik two thumbs up !

lidah said...

haha. nasebbb baikkk jawab sendiri.
nanti saya tarik telinga kalau soalan sama. haha.

ai julia.
thanx reny

syuk said...

ai rasa dia kena p hutan2 kareng
suma ada....pokok, air, siput

lidah said...

joe suro buat superexpose ....padahal sbnrnya superimpose

blitzizni said...

rambut dia menarek.

yOnnA said...

ok.serius gambar dia kat cni sgt comel!

Aniely said...

abg am...

janie ase kalo wat ambut die yang kerinting tuh ikan tocang due pon kiut gak kan?

lidah said...

takkk tak comel langsungg mcm tu.
hehehehee rambut dia pendek la jani

balqissy said...

kawaiii~~ suke tone ni =)

joabdullah said...

cholek sket amelia ni.haha

Ayyman Rahim said...

Gambar lawaaa.

lidah said...

thanx ayman

zainalalieff said...

Wig tu imbalance sikit. Tapi comel la Amylea ni. Hmm.

lidah said...

ni bukn wig niiii. hahahaaha