video pilihan hari ini. selamatkan anak ayam yang comel-comel ini.



bila kita rasa kita bijak sangat . macam ni lah jadinya.
ayam tu buat campak-campak je. yang ayam lelaki buat grind hancur-hancur. awak ingat awak siapa untuk ada hak buat macam ni?

awk bagus sangat ke compare dgn ayam?
elok kalau kami mass production kan awak. paksa awak beranak banyak-banyak .
lepas tu baling-baling je awak. bila dah tua x boleh pakai.
kite grind awak sampai hancur jadi daging cincang.

bodoh la. guna akal. jgn guna otak.
kejam. binatang..

8 comments:

sreSHAziela said...

klau tak nak ayam jantan bg lah kat jiran aku.. dia leh bg mkn jagung.. kang dah besa kite wat rendang..

tp mmg kejam.. tak leh ke jual kat black market ke??

Anonymous said...

kesian nya. oke. aku da bole start jd vegetarian berbuka nnt.

ciK keRm said...

jahatnye..huhu sedih~

y u z said...

tak sanggup nak tengok.

x|

ロザリザ said...

so sad. i feel like crying. i still want to eat chicken.

but not baby chicken!

tau la cut cost. sebab male chick bukan boleh buat apa pun. menelur pun tak boleh. tapi stilllllllllll, shit man. kesian anak ayam comel.

seseorang said...

tak patut to lah...
ayam tu memang lah kan jadi makanan tapi takde lah sampai kene camtuh..
pe lah

hawayou said...

kesiaan. :(

tu ayam ok. ade pain nerve semua. bukan nye lalat ke ape.

hawayou said...
This comment has been removed by the author.