life is too short for what if's and plan


sabtu, cuaca di Texas makin panas dari semalam. Joshua, penjaga bar kata ini dah nak masuk musim tengkujuh. siang panas jeghut dia kata, tapi malam sikit pasti hujan lebat.
nasib sini selamat dari ribut pasir. kalau tak , habis ruin syawal i . isnin pagi, flight back to texas lepas lama balik malaysia nak puasa and berhari raya.berkotak-kotak stok rempah dengan rendang segera i angkut bawak balik.

kali ni, i balik dengan azam baru. just do it. no more hesitation. sebab zee avi cakap,
life is too short for what if's and plan. maksudnya, tak perlu fikir jika apa kita nak buat gagal, baik buat dari tak sempat buat. lebih baik gagal lepas buat dari tak cuba buat.tak perlu fikir panjang. be spontaneous . Baru original. bukan something yang kita plan to do, or belakon to be someone yang kita bukan.

if you nasty di ranjang, jangan malu nak tunjuk sebab nanti you akan menyesal you tak sempat nasty. jika you horny dengan seseorang, jangan takut untuk pergi ke depan muka dia dan mengaku .kalau you suka kan femdom dan bdsm, jangan teragak-agak untuk lakukannya, dan jika you benci bos you, jangan simpan sampai dia dekat nak pencen baru nak pergi maki dia depan muka, dan jika you rasa, semua yang sekarang tipu, apa kata you jadi jujur pada diri sendiri dan semua, jangan risau, everything will be all right.

jangan jadi seperti orang tua yang ordinary, setiap kali jumpa i cakap, "i dah tak tahan dari dulu kerja sini" tapi sampai sekarang you masih kat sini bersusah payah hari-hari. Siapa yang menghalang you? hello granny. better now than never.. bukan seronok pun duit banyak tapi hidup fake. tak suka , berhenti.
jangan risau. you can figure yourself out.

yeay
from today, i will sleep and fart loudly during meeting. macam malam semalam.

8 comments:

nenek™ said...

pecah perot tgk gmba..blom jengah entri lagi.. haha.. ok..nk bce entri dlu..nti komen lgi skli

nenek™ said...

betol2...! setuju r.. ttbe cam smgt nak exam..sblum ni asyik pk pointer kompem ranap je

sH@ said...

sangat suka post ini.JUJUR ok.

y u z said...

sangat real. semoga azam tak masam membasi ok!

ojamoja said...

analogy nasty horny mmg taley blah.

zulwaqar said...

Tak sangka ada term-term gua kena google. Bukti gua ada kehidupan seks yang normal. Haha

z a t i said...

timekasih utk pelajaran perkataan2 yg baru saya wiki sebentar tadi. (*_*)

(B&D)ke (D&S)ke (S&M)?

hee.

syuk said...

wow u r so honest lah baby
tersentuh i

mintak transfer je kareng