i love u mamak, forever. thanks for the diarrhea.


sejak dari satu ramadhan, i selalu terfikir, bila agaknya masa itu akan tiba? masa penyucian dalaman. pembersihan dari segala kekotoran dunia. bila?
akhirnya soalan i terjawab harini.

sorry, tapi ini bukan tentang lailatulqadar,
tapi.. cirit-birit.
tahun lepas , i kena dengan housemate i lepas makan murtabak special Paka.
tahun ni, untuk menjadikan ianya lebih menarik, i makan nasi kandar ayam kicap
sempena sahur.dan selepas itu, bermula jam 8 pagi, perasaan yang membuak-buak tu mula datang. pada mulanya ia akan menyerang saraf-saraf perut dan buat anda rasa sakit, dan kemudian perasaan sakit itu bergerak menyusur ke bahagian anal. Ia seperti membuak-buak.
suatu perasaan ingin meletus. seperti marah yang tak dapat dibendung, seperti rindu pada kekasih yang lama tak jumpa, seperti cinta yang berbunga-bunga. dan ia datang setiap jam..

haih. kering dah aku niiiiiiii.
thank you mamak. i love you. forever..

5 comments:

ojamoja said...

u tak basuh tangan betul-betul perhaps?

syuk said...

u cirit baby uuuuuuuu
kalo fadol tau u berak, sure dia teresak2

Hafiz Hamid said...

sorry mencelah, but Paka?

lidah said...

dulu i duduk paka. Rumah blkg cimb. Tp dah pindah lepas masuk pncuri. I ddk kerteh skarang

Hhaha dia yg cebokkan i syuk

I basuh ok. Sabunnn lg

Anonymous said...

oh my tidaakk.... ade lg ke pasal cirit ni, adakah kamu mahu geleng2 kepala kerana saya cirit pade pagi sahur ini dah terus men google (tahi yang sihat)

Perhatikan makanan buka pose saye smlm, apakah yang menyumbang kepada cirit wahai dr. cirit?
1. nasi lauk sayur lemak daun ranti
2. sambal belacan tomato
3. ayam kari mak saya seketul
3. kueh tart mak saya (ade la 10 ketul dibalun)
4. air yeos jelly cincau campur susu soya yeos
5. air suam 2 gelas

Terima kasih.

p/s saya saspek air yeos cincau?? kalau pasal makanan mak saya, mungkin kueh tart sbb overdose ke, maka gabungan 2 2 itu terhasillah cirit yg mcm air keluarnye... adeka cirit anda begitu???

sebelum keluar mcm air perasaan itu seperti yg awak describe plus sama je memulas habes, termasuk 3-5 ketul-ketul kecil taik seperti saiz guli keluar secara berkala...barulah cirit muncul erkk?

Terima kasih dr. cirit.
p/s Ini cirit ke dua saya di bulan puase.