kerusi motion master gsc megamall kuantan

semalam i layan gi joe rasa mcam duduk motion master.
u tau kan motion master?
wayang yang kerusi dia gerak-gerak sama dengan cerita.
so this is what i experienced yesterday kat gsc kuantan, megamall.
I tak sure, tapi semalam i rasa dia tak pasang air cond macam selalu.
panah jeghut, kalau orang terengganu cakap.

ok , kembali kepada kerusi motion master gsc kuantan,
begoyang-goyang all the way kadang-kadang laju sikit kadang-kadang maybe dia dah letih,
kerusi tu dah x goyang, kadang-kadang goyang laju .
tapi yang pasti , waktu iceberg pecah kat cobra punya base tu, kerusi i getar laju daripada scene2 lain, maybe untuk membawa mood suspen .

i ingat ni pakej baru GSC, rupanya ada lelaki bodoh sebelah kiri i. tak reti duduk diam.
tambah dengan dia sedut hingus , sedut-sedut celah gigi.
bunyi menganggu gila wei.
kera betul. dah la busuk. muka hitam rambut perang. dem

8 comments:

ロザリザ said...

cet i fikir benda lain tadi. hiks

lidah said...

haahaha u pk ape u dirrty grll

tia said...

ishy-ishy..
dirty-dirty-dirty..
memain je..
la nasib tak kena h1n1..
nasib bek dia tak bersin.

xordy said...

pegi tgk kat teruntum la, seat best sikit

y u z said...

mamat tu terbawak-bawak feel macam duduk kusi ogawa kat umah dia kot.

trrr---trrr---trrrr

eh,ke henset dalam poket duk vebret tak berenti la?

=P

-azura- said...

kat gsc megamall kuantan ada kerusi motion master ke? camne i tak tau lak nih! huhuhu

J u l i a 。.゜✿ said...

gsc kuantan semakin sux sekarang. hari tu i duduk kat kerusi yang macam patah. layan gi joe gak.

hmm muka hitam rambut perang tu probably orang asli kot ? =P

lidah said...

kan kan. tp nak buat macam mana. kl jauh. kerteh xde wayang. lg sux