diet checklist

i bukan gemuk tapi perut memang latest edition semua macam ni.
ada lipat sikit.

diet i sama je. makan x banyak. sukan banyak dari dulu. i rasa.
tidur maybe banyak. tapi dulu lagi banyak i rasa. sebab kalau ngantuk, i tak pegi kelas and tido kat bilik. tapi kerja , i tak boleh balik tidur.

habit tidur dalam toilet pelawat pon i dah kikis. tiada lagi 20 minutes nap atas toilet bowl.
dulu boleh la. sekarang , anak buah i dah tau.

nasi pun sehari sekali paling banyak 2 kali . makan selalu tak habis sangat.

bersukan, isnin rabu i pergi bersukan. peluh basah habis kelangkang.
tapi result masih x memberangsangkan.

berat i ok. cuma perut je.
tu sebab i cakap, sekarang design baru, dia bagi dengan spare tyre.
kita patut bersyukur sebab dapat lebih dari sesetengah orang lain.

3 comments:

ロザリザ said...

la. exercise kena focus kt tempat yg bermasalah. kalau kt perut. do crunches la bang.

nie mesti tempat lain yang nampak nyummy.

lidah said...

haha. mesti lah. dam dam dadada dam.

fad said...

encik..saya ada masalah yang sama...maybe lebih worst..macam mana?