apa tu bio aura?

BAB 1. Kenapa indonesia perlu bising bila ada kes penderaan orang gaji dan penzaliman terhadap rakyat indonesia di malaysia. They never bother to stick a bomb on their chest and make themself explode. celaka betul. mungkin xde cara lain agaknya. Masa aku nak pergi ni la benda-benda macam ni jadi. Masa bangkok, ada rusuhan, sekarang indonesia, bom pulak. goshh.

BAB 2. Tak perlu nak cover up cerita dengan statement bunuh diri. Tak ada saksi yang bunuh diri. Even orang buta pon boleh nampak benda jelas terang macam ni. Idiots. perut buncet kepala botak makan duit haram.

BAB 3. Peragut dilanggar mampus. This is the beginning. Sesiapa yang kena ragut lepas ni, kita bunuh saja peragut . langgar. gilis. biar mati tak terperi.

end

3 comments:

y u z said...

wuh.
marah ni.

tang peragut tu paling setuju.
DIE!DIE!DIE!

Lil^GriZzLe A said...

bunuh peragut kah, or yang kena ragut? kalau peragut i agree. :)

iDA said...

Sabar Tina.. Sabar. Ini bukan org lain.. madu kau jugaaaa..

Salah scene,ka?.. opppsss..