super pussy memang legendary

tinggal di area patpong memang wonderful heaven dan semua perkataan indah dan menarik.
buah dada melambai-lambai indah. kanak-kanak kecil menjual dildo serta tshirt cantik harga 100 baht.

hari pertama memang jakun. jakun habis.
sampai hari ni I tak pasti macam mana pussy pingpong.
mungkin pussy yang boleh bermain pingpong.

tak sempat nak layan. schedule yang penuh kelima-lima hari.

service di BEN-TEN spa and massage berhampiran hotel ,
ada testicle massage. good for blood pressure and will make you younger. haha
tu apa dia tulis lah. takde efek pon. heh
tipuu.

jadi sampai hari ni, perempuan cantik di bar yang sebenarnya lelaki tu tak dapat i nak lupakan.
i hampir-hampir grinding kat dia. nasib tak buat. kalau tak, muntah hijau i ..

i ingat i dah boleh bezakan siapa lelaki and siapa perempuan. too bad. need more practice.
sejak hari pertama di sana, i dan fendy main teka batang.

lelaki atau perempuan.
seronok.
selalunya kami betul.. tapi tak tau i kenapa, malam tu memang tertipu habis.
I harap lelaki thai dari bar tu tipu i.
oh please

currently listening to wondergirls : nobody

9 comments:

Razaisyam Rashid said...

kan2

bangkok adalah bandaraya tekek

hahahahaha

art:tech said...

pussy ping pong tu, die masuk bola pinpong dlm pussy pastu die tembak kasi masuk cawan.

cawan lu pegang, pussy die pegang.

Hafidz Kamaruddin aka HPP said...

ampeh lu

hahah

pe cte?

siggplus said...

wondergirls tu terbaik video clip dia..
tak payah teka batang, semua comfirm pompuan

ロザリザ said...

pussy ping pong cam best (based on fad's description la).memerlukan muscle control yang hebat. mmmm.

ロザリザ said...

isk arttech tuh fad ke. suka hati mak aku je.

lidah said...

haha., atech tu org lain la. najib nama dia. fad lain

bakrihafizhisham said...

cam sial.
hahahhaha.
aku nak pegi bangkok jugakk!

BuahKranjiDalamPerahu said...

place i want to go before i die...

ade tiket lebih x?