beautifully stupid

i better write this before i forgot the details.

hari ni, ahad 10 may 2009, semua orang balik kl. tinggal i yang terpaksa kerja the whole weekends.
sial betul. penat betul harini. nasib i keje malam, bangun pagi pon dah tak pagi. matahari dah maki-maki baru nak bangun.

so i had my lunch at nasi kukus kerteh and went straight to mesra mall to buy magz.
nak buat macam mana. dah boring. so i went to the bookstore and bought Monocle, a cool second hand magz and Spin may issue with No doubt on its cover. lepas tu i pergi beli 100g of no nut famous amous untuk dimakan sambil baca magazine. hai loser aktiviti harini.


on my way to the other end of the mall, kat tengah-tengah tu ada macam beauty pageant ,semua orang kerteh datang tengok. tapi no bikinis la of course.

then ada one contestant kena tanya soalan, apakah tanggungjawab anda sebagai orang awam terhadap harta awam seperti tandas awam.

i tak boleh terima kenapa dia boleh jawab

aa, aaa sebagai orang awam, kita mestilah menjaga harta benda awam.

shit. nice short and dumb.
haih.

tak tau kenapa harini i rasa nak marah je.

4 comments:

Von said...

as a civilian, we must keep our public goods for good - aku rasa ayat dia mendalam. a deep thinker walaupun tak yakin sebab aaa...aaa..di awalnya. muka dia cantik(as beautifully), boleh berjaya mempengaruhi 5-7 lelaki awam di kerteh untuk menjaga harta awam.

ロザリザ said...

take a deep breath and say:


arghhhhhhhhhhhhhhh.

beautiful mind said...

mereka hanye utk dilihat...bukan didalami...

kai said...

bro.
nice blog!
tumpang tanya skali.
layout simple cni bro carik kat ne?
simple tapi smart!
leh tolong?