today in saturday

2nd day kerja minggu ni, di kala manusia lain sibuk bercuti dan makan percuma
di majlis-majlis makan percuma seperti kenduri kahwin dan hari keluarga.

oh ye, waktu sedang sibuk duduk bermain pinball di pejabat,
aku macam terfikir.

kalau dah minum arak, beromen dan isap ganja sekali gus, kenapa perlu risau pegang kasut kulit babi?


haha takde kaitan pon dengan apa-apa.
aku cuma terfikir

4 comments:

doloh said...

mubin keja gak ke ari ni?

Lopo said...

hemm,mungkin sbab dia ingt....

lidah said...

mubin cuti. tp dia dtg siapkan kerja.
pakcik kau ke ?

rysa said...

kelakar ahh...
agakla..
mentality beb.
sbb kita dr kecik dah ditakutkan yang babi itu harammm~~
some people they drink beer and have sex but tak boleh makan babi!

hello.. alcohol is as bad as babi. masuk darah gak.. masuk dalam perut gak..

but.. we still..

tapi babi best apa.. crispy. lol