mari bunuh penunggang motosikal bodoh

today is one boring day.
nothing unusual happen.
boring weh.
sampai petang td, everything change.

perasaan membuak-buak nak bunuh orang aku meningkat.
cubaan aku gagal lagi hari ni.
memang belum masa mereka jadi tempang kot.

lampu isyarat untuk aku jalan dah hijau.

lepas kereta depan aku lepas.

tiba-tiba motorsikal , dengan penunggang dia yang bodoh
datang dari hala lain. dari kiri...

puki. warna kuning jinjang rambut kau buat aku lagi
rasa nak langgar , berhentikan kereta , dan gelakkan kau sampai puas.

aku terus press minyak nak langgar motor tu
aku betul-betul nak sumbat dia bawah nissan ad resort model 1998.
bagi dia rasa , perasaan tersepit bawah kereta sebab langgar trafic light.

sambil press, aku hon , sambil hon aku tunjuk fuck.
tapi nasib dia baik lagi hari ni.

tunggu saja lah....

i'll make sure , next time, your next stop is kawasan peringatan nirwana.

buto pak hang

2 comments:

zamm said...

hahaha. sama doh mcm aku buat, seriesly. tekan hon sekuat hati lama-lama, tunjuk fuck pastu jelir jelir lidah dengan harapan dia faham yang dalam hati aku tengah cakap "kau memang cibaiii!!".puas hati sekejap.


aku memang pembenci golongan lembu jalan raya seperti ini.

Encik Rizal said...

Rempit = anjing = bangsat