jangan main belakang

kadang-kadang orang lupa. dalam suasana hingar-bingar keadaan sekarang, kita selalu lupa dengan masalah yang lebih penting, lebih penting dari harga tiket gig yang mahal.
lebih penting dari sex luar nikah..

homo.
dengan mendengar kita boleh mula terbayang ,
perlawanan pedang, bermain belakang, geselan bulu-bulu kaki sesama sendiri.
emm, tak perlu lagi aku teruskan.

semalam, riuh, golongan feminist dan batang-ist menyebarkan prinsip mereka.
aku tetap cool mengawal keadaan, dengar sepatah-sepatah setiap hujah mereka
untuk aku balik, fikir dan teliti apa mereka cuba sampaikan ..

tapi, serius, menarik.. dan yang pasti mereka bukan bercakap kosong , ada knowledge mereka
tapi sayang, tiada agama.

"sebenarnya manusia, dilahirkan bisexual, cuma bila mereka sampai suatu tahap umur, hanya mereka yang tentukan arah sex oriented mereka lurus atau gay atau lesbian, lelaki ada teman wanita, namun masih masturbate sama juga perempuan, masih lagi masturbate, yakni dalam maksud lain lelaki bermain kemaluan lelaki dan perempuan bermain kemaluan perempuan.
, kami bukan sokong dan suruh mereka jadi homo, cuma kami tak mahu masyarakat membenci homo, atau bersikap homophobic, because if we want to talk about religious, banyak lagi masalah lain, sex before marriage , gadis berpakaian seksi dan bla bla bla... "

dalam masa 10 minit, telinga aku dah tidak mampu menerima sebarang input.

cuma yang pasti, beribu-ribu tahun kita cuba menghalang homo.
aku cuma boleh berharap, tiada kawan-kawan terdekat yang terlibat.
aku tak mahu terjaga dari tidur dan mendapati bahagian pintu belakang pedih
melecet..

walau macam mana pun, lesbo sangat kinky. uwh

11 comments:

Perempuan Jomblo said...

aku bisex. ngeheh.

Najwa* said...

haha lesbo kinky?

m a h i r a said...

masturbating is normal. kinky weih.

jasmine said...

lesbo sangat kinky ok. lelaki sama lelaki aku tak sanggup nak tengok.

kawan aku penah tunjuk pondan menoron gay.

pondan..... toron... gay.

arghh

amrulkareem said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Lily.Lulu. said...

kalau melecet nanti ku tolong bubuhkan minyak gamat ..

pasti enak selepas itu

hehehehe

nurulwaida said...

lesbo sangat kinky?hati aku sudah mati untuk seorang lelaki... heh

nurulwaida said...

lesbo sangat kinky?hati aku sudah mati untuk seorang lelaki... heh

lidah said...

waida - kenapa? masalah premature ejaculation ke?

wEEda said...

ntah aku slalu blur bila memikirkan jawapan(maybe sebab tu aku slalu kantoi exam ;p)...pernah kamu sakit melawan perasaan hati?hehehehe jiwa2 pulak....

said...

World Of Warcraft gold for cheap
wow power leveling,
wow gold,
wow gold,
wow power leveling,
wow power leveling,
world of warcraft power leveling,
world of warcraft power leveling
wow power leveling,
cheap wow gold,
cheap wow gold,
buy wow gold,
wow gold,
Cheap WoW Gold,
wow gold,
Cheap WoW Gold,
world of warcraft gold,
wow gold,
world of warcraft gold,
wow gold,
wow gold,
wow gold,
wow gold,
wow gold,
wow gold,
wow gold
buy cheap World Of Warcraft gold k3t6c7ry