hey melayu!!


Kau tau apa Aku paling benci?

"ini lah melayu, tanak tolong melayu"
"melayu dengki dengan melayu, what a waste"
"saya nak tolong orang melayu, bangsa saya"
"buat apa tolong cina tu, dia makan babi"

ye, Aku melayu, Aku mengaku.
tapi Aku benci ayat-ayat orang melayu yang macam ni.
ayat-ayat pondan.

bodoh ke kau?
lemah ?, takde konek ?.
tak reti nak berusaha?

kalau dalam bisnes, kita tak tengok bangsa,
tapi kita tengok the best offer.

kalau berkawan, kita tak tengok india, melayu atau cina,
kenapa nak kisah?
when we were sperms , we look exactly the same.
why bother ?



kalau i rasa kerajaan buang duit hantar syeikh muzafar ke luar orbit.
bukan bermaksud i benci syeikh muzafar, atau i benci dia sebab dia melayu,
or i dengki sebab dia melayu or what the fuck it is.

cuma, daripada kita hantar dia dan habis berjuta.
lebih baik kita guna duit tu untuk research, study, or what ever that would benefit everybody. ni nil , zero , nothing. tu duit cukai semua orang bayar tu.

takpelah, ini apa aku rasa. aku tak cakap aku betul. maybe aku salah.
maybe kita perlu tunggu beberapa tahun lagi, untuk lihat hasil dari hantar angkasawan negara ni dan menghabiskan duit berjuta.

akhir kata, orang lemah je minta sedekah.

luncheon




i went to serdang for a lunch date with alia. she was on her way nak pergi site, putrajaya so we met at mcdonald serdang. i stop by the road and took some pictures of the trees yang nampak sangat breath taking. so here it is.

tau. boring. tapi saja nak letak jugak. haih.

nafsu serakah


nafsu nafsu,
nak buat macam mana,
dah tak tahan sangat.
menggigil nak klimax i bila tertengok.
hitam legam menawan.
haih.
nasib tak premature ejaculation.

tak tau kenapa, tapi i memang fetish dengan cermin mata.
tahun ni i dah buat 3 cermin mata.

ok, dah . cukup... ni je untuk bulan ni. dah. stop.
janji . promise.


tiada yang menarik harini,
semua so so je, suam suam kuku.
tshirt-tshirt pun tiada yang menggiurkan.

cukup dengan sihitam bekilat, beng beng beng.
sekarang mata i boleh melihat tembus baju-baju dalam masyarakat sekeliling.
jaga-jaga.

life is too short for what if's and plan


sabtu, cuaca di Texas makin panas dari semalam. Joshua, penjaga bar kata ini dah nak masuk musim tengkujuh. siang panas jeghut dia kata, tapi malam sikit pasti hujan lebat.
nasib sini selamat dari ribut pasir. kalau tak , habis ruin syawal i . isnin pagi, flight back to texas lepas lama balik malaysia nak puasa and berhari raya.berkotak-kotak stok rempah dengan rendang segera i angkut bawak balik.

kali ni, i balik dengan azam baru. just do it. no more hesitation. sebab zee avi cakap,
life is too short for what if's and plan. maksudnya, tak perlu fikir jika apa kita nak buat gagal, baik buat dari tak sempat buat. lebih baik gagal lepas buat dari tak cuba buat.tak perlu fikir panjang. be spontaneous . Baru original. bukan something yang kita plan to do, or belakon to be someone yang kita bukan.

if you nasty di ranjang, jangan malu nak tunjuk sebab nanti you akan menyesal you tak sempat nasty. jika you horny dengan seseorang, jangan takut untuk pergi ke depan muka dia dan mengaku .kalau you suka kan femdom dan bdsm, jangan teragak-agak untuk lakukannya, dan jika you benci bos you, jangan simpan sampai dia dekat nak pencen baru nak pergi maki dia depan muka, dan jika you rasa, semua yang sekarang tipu, apa kata you jadi jujur pada diri sendiri dan semua, jangan risau, everything will be all right.

jangan jadi seperti orang tua yang ordinary, setiap kali jumpa i cakap, "i dah tak tahan dari dulu kerja sini" tapi sampai sekarang you masih kat sini bersusah payah hari-hari. Siapa yang menghalang you? hello granny. better now than never.. bukan seronok pun duit banyak tapi hidup fake. tak suka , berhenti.
jangan risau. you can figure yourself out.

yeay
from today, i will sleep and fart loudly during meeting. macam malam semalam.

video porno



selamat hari rayaaaa

hari raya i penuh dengan budak-budak keji


*amylia


petang raya, anak buah i berdiri di sudut rumah, lepas tu tanya i.
uncleee, uncleee cuba teka amylia tengah buat apa?
mana lah i tau.
amylia tengah berak laa uncleeee.
*amylia 3 tahun masih pakai pampers dan berak merata.

boleh dia berak sambil berbual dengan i.
OMG!!

hari raya is full of drama

lagi-lagi bila anak buah you kaki tgk tv.


entry perasan: setiap kali, ianya pasti menyegarkan i.



what makes you a great boss.

1. bila dari jauh anak buah you nampak dah excited panggil, BOSS!! sambil senyum excited nak salam.

2. bila you tegur something serious dan tak menyebabkan anak buah you terasa, berhemah. And lepas you tegur, dia cakap " saya suka cara encik tegur, terima kasih".

3. bila anak buah duduk dengan you, dan borak semua benda , even personal matter, maksudnya dia dah percaya kat you.

4. bila semua orang buat kerja yang you suruh tanpa masalah, even they did it with their best.

5. bila satu hari, masa orang lain cakap kat anak buah you, "excited btl jumpa bos, dari jauh dah panggil" , and anak buah you cakap "bos baik, kita mesti kena lagi baik dengan bos".

6. bila you bagi kerja, you turun join buat kerja sama-sama.

apa yang paling i rasa indah ialah when we treat everything informal, bukan buat tak serius, serius,, cuma informal. Less protocol.

selamat hari raya

Ini saja yang membuatkan i terus untuk rasa teruja untuk datang kerja hari-hari.

video pilihan harini ini: kawan i artis jepun.

I baru tau harini, e-one dgn mony rashid adalah artis jepun. haha. sama gila wei.
sambil i tgk video ni, i imagine e-one menari gajima gajimaa dengan coverall hijau tu.
menangis-nangis i gelak. kalau orang lain x rasa kelakar,maybe sebab ini inside joke. haha.
have fun babies. gaa jimaa gajimaaa

bunuh diri dengan spegeti mitbol


harini i kena pergi ofis, walaupun pada hakikatnya i tengah off day. I kena shoot gambar ceo dan senior managers company i. tuhan je tahu, bertapa susahnya i nak setuju untuk buat perkara yang seumpama bunuh diri ini.

ye bunuh diri. sebab, selama ni, i lari dari jumpa ceo sebab dia gemar menegur rambut-rambut yang sentuh koler baju. even kawan i salman khan, ada image beliau dalam entry i sebelum ni,
bulu tengkuk yang sentuh koler baju, pun dia tegur sebab sentuh koler. "sila jaga imej syarikat".
hee.

Jadi harini, I bersiap-siap untuk serah leher untuk dipotong. semua orang yang I jumpa di ofis sudah awal-awal lagi mengucapkan takziah.

tapi mungkin kerana bulan ramadhan, ataupun ceo seperti kabur je pemandangan bila tengok i,
sikit dia x tegur. fuh. perasaan yang lebih lega dari buang air besar yang i tahan...timbul peluh-peluh besar pada pipi sepanjang fotoshoot session.

jadi i meraikan keseronokan i hari ini dengan berbuka dengan spegeti mitbol di sikret resipi dan java chips yang lazat di setabak. nom nom nom.

oh ye, cik anoni dah minta maaf, jadi sama-samalah kita bersalaman dan menari bersama-sama.
jangan marah-marah. terima kasih atas sokongan moral you all.

mari shave beramai-ramai sampai licin tanda gembiraaa. yeay

got shave?


so hari ini, i terjaga dengan segar. walaupun tidur tak lama. still i bangun pagi.
baju housemate i yang dia suruh i sidaikan , masih dalam washing machine. sori akmal. lupa.
jadi hari ini, i've been thinking. sebenarnya lama dah curiosity ini timbul, cuma semenjak dua menjak ia dah sampai kemuncak.

biasanya kalau lelaki shave, misai akan jadi lebih kasar dan jika di biar lama akan menjadi hantu misai. begitu juga dengan kawasan-kawasan lain yang bermisai.

tetapikan, kalau wanita yang kerap shave misai, bulu kaki dan bulu tangan. jika suatu hari nanti, stranded di tengah-tengah hutan dan tiada shaver, adakah bulu kaki mereka akan tumbuh seakan-akan stokin bola, begitu juga misai, adakah ia akan kasar dan memanjang ? begitu juga dengan bulu tangan, adakah akan tumbuh menyerupai handsox?

mesti horror kalau begitu.. hmm kerana bila ia panjang ia akan jadi kerinting.
cuba bayangkan ..

megan fox dengan misai, stokin bola dan handsox.

imej selepas burung baru shave: dah jumpa blog anoni


sorry, i bosan. shaver tumpul.
reda issue dr, tupai, guru tadika dan anoni. tapi sampai sekarang anoni membisu.
apa agaknya jadi pada dia. hari-hari i rindu kan anoni. kadang-kadang , dalam tidur i, dia datang dalam imej puting , kadang-kadang dalam pakaian jururawat.

mana entah. i jadi tidur tak lena hari-hari lepas anoni hilang.
.. apatah lagi hari ini, semua housemate i pulang ke kuala lumpur. tinggal i keseorangan.
perasaan rindu pada anoni makin kuat sehingga i menggigil.
oh my god, give me some strength to fight this feeling.

anoni baby.
come and shave with me.

*selamba je anoni kutuk i kat blog dia.
http://ariayana-ariayana.blogspot.com/2009/09/kotak-katik.html

video pilihan hari ini. oh baby

selepas malam tadi. dia balik rumah tulis lagu untuk I. Thank you baby, you're so kind. love you too .
*spank

hadiah untuk encik anonimus: hisapan buah dada

entry kali ini adalah untuk mendidik encik anonimus , macam mana cara untuk membaca suratkahabar supaya mendapat maklumat yang tepat. disini, I sengaja tak mahu kecilkan image, supaya semua orang boleh membaca setiap perkataan dengan jelas. have fun babies.

click pada image untuk lebih besar. supaya boleh baca dengan jelas.
selamat hari raya.


tengok besar-besar kat sebelah kanan tu.
FAKTA: raba payudara sambil menyusu.
hahahahaha

petang selasa

semalam sampai jam 2 pagi.
jalan lengang, jadi 3 jam dah berjaya sampai.

semalam i baca paper, seorang guru tadika perempuan dihisap buah dada oleh doktor haiwan.
sebelum itu, dr haiwan itu mahu mengajar guru tadika untuk mengurut buah dada.

watehel?

dr haiwan bukannya ada elaun multi tasking kalau buat extra kerja.
ok. kemudian, dr haiwan td mula mengurut dan menghisap . haha
dan bahagian yang paling kelakar, dr haiwan tu cakap.

" bill tak perlu bayar ok, lain kali datang lagi tau"

padahal, guru tadika tu nak hantar tupainya yang sakit.

mungkin sebenarnya itu klinik sakit puan, dan nama doktornya Haiwan.
jadi klinik Haiwan. sama seperti klinik Johan, Klinik Osman.. dan ini Klinik Haiwan.

mengelirukan betul.

cuti yang fully utilize


1st day : balik dan berbuka dengan family
2nd day: renew road tax,
bought my d300s
berbuka dengan mak
minum dengan old friends from secondary
sahur dengan friends at q bistro
3rd day: berbuka dengan alia at alamanda
4th day: berbuka dengan ary at rausha
5th day: berbuka dengan friends at mid valley
lepak dengan ecah at q bistro
6th day: photoshoot for guitarstore embassador , jamie wilson
beli popiah dekat bazaar serdang dengan alia.
balik kerteh, esok kerja.

weee, penat. nak tidur , esok kerja

kari kepala lembu.

jangan jadi bodoh sangat.
itulah, kadang-kadang kita ingat kita majoriti, suka hati mak bapak kita nak buat apa.
Tuhan tak ajar hina agama lain.
Tuhan ajar hormat sesama manusia.

tetapi sesetengah manusia ,dilahirkan bodoh dan kurang hajar,
penggal kepala lembu, pijak..
kenapa?

kita tak suka, marah, benci bila orang bakar Al Quran.
Ye , saya pon marah dan benci. Begitu juga perasaan orang hindu,
jika awak hina agama mereka macam tu.
saya rasa kecewa bila ada orang yang bersikap macam ni.

awak nak 13 may?

guna lah akal.
belajar hormat agama .

buat malu.

i love u mamak, forever. thanks for the diarrhea.


sejak dari satu ramadhan, i selalu terfikir, bila agaknya masa itu akan tiba? masa penyucian dalaman. pembersihan dari segala kekotoran dunia. bila?
akhirnya soalan i terjawab harini.

sorry, tapi ini bukan tentang lailatulqadar,
tapi.. cirit-birit.
tahun lepas , i kena dengan housemate i lepas makan murtabak special Paka.
tahun ni, untuk menjadikan ianya lebih menarik, i makan nasi kandar ayam kicap
sempena sahur.dan selepas itu, bermula jam 8 pagi, perasaan yang membuak-buak tu mula datang. pada mulanya ia akan menyerang saraf-saraf perut dan buat anda rasa sakit, dan kemudian perasaan sakit itu bergerak menyusur ke bahagian anal. Ia seperti membuak-buak.
suatu perasaan ingin meletus. seperti marah yang tak dapat dibendung, seperti rindu pada kekasih yang lama tak jumpa, seperti cinta yang berbunga-bunga. dan ia datang setiap jam..

haih. kering dah aku niiiiiiii.
thank you mamak. i love you. forever..

say hello to my d300s




video
wuhooo

video pilihan hari ini. selamatkan anak ayam yang comel-comel ini.



bila kita rasa kita bijak sangat . macam ni lah jadinya.
ayam tu buat campak-campak je. yang ayam lelaki buat grind hancur-hancur. awak ingat awak siapa untuk ada hak buat macam ni?

awk bagus sangat ke compare dgn ayam?
elok kalau kami mass production kan awak. paksa awak beranak banyak-banyak .
lepas tu baling-baling je awak. bila dah tua x boleh pakai.
kite grind awak sampai hancur jadi daging cincang.

bodoh la. guna akal. jgn guna otak.
kejam. binatang..

jangan lupa zip nanti burung you keluar cari makan

sahur

i rasa pucuk paku i beli petang smlm yang i buat sahur dah basi. uhhh.