mc curry cawangan US


fadmanaf.com

taufiqshariff.com

fidfathir.com


i tak pernah tau ada NZ depan klcc. NZ garden cafe. sebab ada pokok 2 3 pasu dia jadi garden.
hehe. i pergi tengok presentation steve mc curry. photographer yang famous dengan shot
gadis afgan nya. i tak minat langsung sebenarnya dengar dia bercakap. sakit belakang kena bersila 2 jam. tapi gambar-gambar yang curry ni amik memang colorfullynesst haha maksudnya
vibrant habis. haih.
disini i sertakan gamba jejaka yang bersama i malam ni. gamba diletak atas request taufiq shariff. siapa yang gemarkan photographer yang berbakat , tembam dan botak bolah layari taufiqshariff.blogspot.com .
dah taufiq. nanti blanja aku ok. satay kajang.

8 comments:

bakrihafizhisham said...

kau kat KL ke iwan?
tak keje?
mc curry bagi talk kene bayar?

fat boy said...

aku tak suruh aku tak suruhhhhh aku tak suruh
aku tak suruh aku tak suruhhhhh aku tak suruh
aku tak suruh aku tak suruhhhhh aku tak suruh
aku tak suruh aku tak suruhhhhh aku tak suruh
aku tak suruh aku tak suruhhhhh aku tak suruh
aku tak suruh aku tak suruhhhhh aku tak suruh

hahaha

lidah said...

bakri beybeh. sejak bila nama aku iwan. heheheh

alalaal topekk topekk

lidah said...

oh btw. free je talk dia

bakrihafizhisham said...

gambar afghan gal tu je ah yang femes kan?
haha

Taufiq said...

Hah lidah lidah dot blogspot dot com,ajak la budak2 nih layan sate kajang

ロザリザ said...

hehe mccurry tuh belajar kat penn state macam saya. hahaha tumpng glamer.

i think i had seen him in one of the art fairs i attended in my college town. yerp exactly, the afghan girl pic yang di tayang merata-rata.

lidah said...

yes. the best part was when they came looking for the girl after 17years. diorang jumpa budak tu and took her picture again. this time dengan suami and anak dia.

the story behind it yang buat the picture a legendary